dimarts, 21 d’abril del 2015

IAGO ÁGUILA CIFUENTES: AQUÍ TENIU EL SEU TEXT (M'HEU DE DISCULPAR,INICIALMENT HI HAVIA PENJAT UN TEXT QUE NO ERA EL SEU



 
L'amor és un sentiment pel qual mostrem afecte per una altra persona o un altre ésser viu (com la nostra mascota), així que podem dir que és un sentiment bó, encara que va lligat al sofriment. Aquest sofriment està causat pel lligam amb l'altra persona provocat per l'amor. Aquest lligam és molt fort, cosa que ens fa preocupar-nos per l'altra persona, per això l'amor va lligat al sofriment.

Al estar enamorat d'una persona el teu món es redueix a aquesta, així com els teus pensaments, els teus somnis... Es converteix en el teu centre del món, però no s'ha d'oblidar a la resta de persones, com la teva familia, amics...

Aquella persona a la que estimes sempre està al teu costat quan ho necessites, t'entén quan estas malament i t'anima, et fa estar feliç, està atenta de tú i sobretot es preocupa, fa que la teva estada seu costat sigui agradable, fa que no vulguis sotir de la seva vida, perquè et dóna la sensació de que mai arribaràs a trobar una persona igual que ella.

Totes les persones tenen una definició diferent d'amor segons la persona que estima, per això la definició d'amor ha de ser individual i no col·lectiva.











1 comentari:

  1. A part de sentir amor per una persona i animal també podria entrar, en la teva definició d'amor, la familia i amics, ya que et fan estar feliç, es preocupen per tu... .

    ResponElimina