dimarts, 21 d’abril del 2015

ARNAU MAYOR i el núvol de l'amor

L’amor és un sentiment que sorgeix quan menys t’ho esperes, es quan estem constantment pensant en aquella persona, no saps el perquè i la tens al cap tot el dia, no deixes de pensar en ella i quan mes hi penses mes creix aquest sentiment. Es un sentiment que ens aïlla de tot el que passa al nostre voltant, estem en un núvol on tot es molt bonic. 

L’amor és un sentiment molt difícil de descriure, ja que tots el sentim de maneres diferents , tots tenim estima cap algun objecte que tingui un gran valor sentimental, amics... una estima més gran cap als familiars, però amor nomes el sentim cap aquella persona que sentim que es la persona amb la qual volem passar la resta de els nostres dies. 

L’amor és un sentiment que ens fa perdre el control moltes vegades sobre nosaltres mateixos i ens porta fins a punts on podem arribar a perdre el control fins el punt de arribar a ser obsessiu. L’amor pot arribar a ser incontrolable i per una part incomprensible, l’amor no entén de races ni d’edats ni de sexes, nomes de moments i de emocions.

Pot ser un sentiment molt bonic i molt sincer, sempre que sigui mutu per part de les dos persones, però si no es així es converteix en una de les pitjors tortures que et pots fer a tu mateix, hi ha amors que mai a la vida s’obliden per molts que passin els anys, encara que quan mes passa el temps el sentiment va disminuint per deixar lloc al record.


9 comentaris:

  1. estic d'acord amb tu es el millor text que he visrt maiii!!!

    ResponElimina
  2. Estic d'acord amb l'arnau ja que l'amor moltes vegades ens fa perdre el control sobre nosaltres mateixos i amb la resta del seu comentari. :*

    ResponElimina
  3. SUBLIME, ME ENCANTA, EL MEJOR DEL MUNDO
    TEAMOPRIMOO <3 <3 <3
    PD. TOOOOOOOOOOONGO!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina