dimarts, 21 d’abril del 2015

LLEGIU L'ALBERT ISERN!


Quan parlem d'amor hem de tenir en comte que hi ha diferents tipus d'amor. Podem parlar de l'amor a un familiar, el qual és un amor incondicional, això d'incondicional vol dir que és un amor que l'has tingut des de petit i que tindràs tota la vida.

Hi ha altres tipus d'amor, però el que és molt important en les nostres vides és l'amor cap a una altre persona. Tot comença amb una mirada, una mirada en la que les dos persones sent un copet al cor, un cop agradable, per un moment les dos persones s'imaginen una vida junts, és una cosa màgica, és una de les sensacions més boniques que et poden passar a la vida. Llavors sense donar-se'n conta, s'estan enamorant un de l'altre, al principi, quan es volen començar a conèixer, són moments molt tensos en el que cadascú no vol ficar la pota, si no donar la millor impressió a l'altre. Solament el pensament de poder aconseguir estar amb l'altre persona se'ls i fica la pell de gallina. Durant dies no poden pensar en una altre cosa que no sigui l'altre. 

També pot passar que l'amor que li té un a l'altre no sigui correspost, per diversos motius. És una de les sensacions més doloroses que pot tenir una persona, ja que totes les il·lusions que havien aparegut, tots els pensaments d'aquella persona amb tu desapareixen e un instant, és un dolor també provocat per la impotència de no poder fer res al respecte. I aquella persona que ha sigut rebutjada segurament estarà pensant que enamorar-se és el pitjor que li podia haver passat. Però s'equivoca, perquè encara que hi hagi hagut molt dolor, val més haver amat durant uns instants que no haver-ho fet.

En definitiva, l'amor forma part de la nostra vida i per això és tan important per nosaltres, i hem d'aconseguir amar tot el que podem.
Albert Isern Pallejà B1A

7 comentaris:

  1. Estic d'acord amb una bona part, però l'amor també pot apareixer després de uns anys d'haver conegut a aquella persona, no necessariament ha de ser a primera vista

    ResponElimina
  2. Respecto la teva opinió ja que també estic dacord

    ResponElimina
  3. Esta molt ben explicat i com es nota l'experiencia. NOT BAD

    ResponElimina
  4. Penso que expliques l'amor des d'un punt de vista molt personal, però m'agrada molt la conclusió de que l'amor tot i la seva abstracció és important a la nostra vida i l'hem d'aprofitar tot el que puguem, com les vivències i les altres emocions!

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt aquest text i el fet de que passi el que passi hem d'estimar perque al cap i a la fi es algo inevitable

    ResponElimina
  6. Coincideixo amb tu, ningú vol mai posar la pota i també es cert que pasa sense que ens adonem. Un alte fet que has comentat i amb el que també estic d'acord es que moltes vegades ens fem massa il·lusions que acaben fen-nos mal.

    ResponElimina
  7. Una de les parts que també tens molta raó és:

    "També pot passar que l'amor que li té un a l'altre no sigui correspost, per diversos motius. És una de les sensacions més doloroses que pot tenir una persona, ja que totes les il·lusions que havien aparegut, tots els pensaments d'aquella persona amb tu desapareixen e un instant, és un dolor també provocat per la impotència de no poder fer res al respecte. I aquella persona que ha sigut rebutjada segurament estarà pensant que enamorar-se és el pitjor que li podia haver passat. Però s'equivoca, perquè encara que hi hagi hagut molt dolor, val més haver amat durant uns instants que no haver-ho fet."

    Perquè és bastant impensable que una sensació tant agradable i alhora tant bona, pugui arribar a provocar aquests dolors.

    ResponElimina