dimarts, 21 d’abril del 2015

RUBÉN COLLADO, estimar una persona, amb les seves virtuts i defectes!!



L’amor és un sentiment que sent una persona envers una altra. Hi ha diferents tipus d’amor, un és l’amor que tens per una persona de la teva família o un amic o amiga i l’altre tipus és l’amor per una persona que apareix en un moment determinat a la teva vida i les seves qualitats físiques o mentals o ambdues, fan que t’enamoris.

L’amor per una persona de la teva família o un amic o amiga, és un amor produït pel pas del temps, és a dir, la convivència amb aquella persona, per tot el que t’aporta i fa que sigui clau per a la teva vida i no puguis viure sense ella. Ja sigui per moments que has passat amb aquella persona, perquè sigui la persona que et va donar la vida o per qualsevol altra cosa, t’agrada passar el temps amb ella i això, et produeix una estima envers a aquella persona. Això no vol dir que estiguis enamorat.

Un amor més sentimental, és a dir, l’enamorament, seria el cas de conèixer a alguna persona i de sobte les seves qualitats físiques o mentals, fan que et sorgeixi un sentiment d’estima envers la persona que és incontrolable. Aquest amor podria sorgir només conèixer a aquella persona (amor a primera vista) o que amb el pas del temps i la convivència et comencessis a enamorar. En el moment en què t’enamores, tu no decideixes quan et deixarà d’agradar aquella persona, perquè tu no pots controlar el teu cor. Aquella persona de la qual t’has enamorat t’agrada amb les seves virtuts però, també amb els seus defectes i això fa que facis tot el possible per aconseguir tenir-la al teu costat.


5 comentaris:

  1. M'ha agradat molt el teu text i estic d'acord

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. M'agrada com has desenvolupat els dos tipus d'amor, molt aconseguit!!

    ResponElimina
  4. No crec que l'amor a primera vista existeixi, considero que es malinterpreta per atracció, ja que com has dit es necessita de temps per a que l'amor es consolidi i maduri.

    ResponElimina
  5. Has sigut molt precís a l'hora de definir aquells tipus d'amors que són més sentimentals per a tothom, és una de les millors parts del text.

    ResponElimina