dimarts, 21 d’abril del 2015

TAMARA JIMÉNEZ ens presenta la màgia de l'amor

Intentar descriure o explicar aquest sentiment és molt complicat ja que per a cada persona pot ser diferent i també perquè no sentim el mateix amor per cada persona.

L’amor per una altra persona és el que ens dóna forces per poder fer coses dia a dia, per ser feliços, per arriscar-nos i per sentir-nos la persona més feliç del món si aquest sentiment és mutu. 

Però tampoc hem de deixar-nos endur completament per aquest sentiment perquè si ho entregues tot a la persona que estimes, si algun dia se’n va, el dolor que hauràs d’aguantar serà massa gran ja que no tenir aquesta persona com habitualment la tenies és molt dolorós.

També sentim amor pels nostres familiars o amics, tot i que hi ha persones que pensen que no es amor sinó simplement estimar, però jo penso que també es un amor però diferent, perquè per les persones amb les que convius dia a dia es crea un vincle molt fort, i per aquestes també ets capaç de fer moltes coses, si un dia les veus malament intentes ajudar-les en tot el que puguis o sempre els intentes fer somriure i estar bé mútuament.

Hi ha també un amor al que el denominen platònic li diem així perquè es un amor que tens cap a una persona però que saps que mai estaràs amb ella, és el que podem tenir cap a un famós.


En conclusió l’amor es un sentiment molt bonic i que si en la vida no el tens no estàs complert del tot, perquè et falta alguna cosa, et falta aquesta essència per acabar de ser feliç, per sentir-te viu i estimat.

9 comentaris:

  1. eSTIC D'ACORD AMB TU CREC QUE EL TEU TEXT ES EL MILLOR DE TOTS Y QUE AIXO ESTA AMAÑAT HAURIAS DE HABER GUAÑAT TUU OHHHHHH<333333333333333 TA4EVER<3

    ResponElimina
    Respostes
    1. moltes gràcies miamoooor, TA <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    4. QREO KE TYENÈZ RASON EN TODO LO QUE TU DISES PORQE COMPARTO YOUR OPINION ,IO KREO K EL AMOR ES UN CENTIMIENTO MUI VUENO TEKIER000W <3 <3

      Elimina
    5. La marta me esta mirasndo, cambio corto

      Elimina
    6. MAtEM0S AlA 0Rt0GRAfIA PliiiiMMmmmMM00OO00hh ;)

      Elimina
  2. Estic d'acord amb el teu text, l'amor és el millor que li pot passar a una persona, o a un talp.
    ELS TALPS TAMBÉ TENIU DRET A ENAMORAR-VOS, ÀNIMS!!!! <3 <3 <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. doncs si nena quina llastima que tu mai sabras com és l'amor d'un talp, jo també et dono ànims!!!!! <3 <3

      Elimina