dilluns, 20 d’abril del 2015

CLAUDIA LÓPEZ, Què té l'amor que ens torna bojos ?

Com tothom diu , l'amor es un sentiment afectiu d'una persona cap un altre. Malgrat que cadascú té diferents opinions sobre l'amor,jo, per la meva part penso que l'amor és estimar-se , divertir-se ,demostrar l'estimació que tenen l'un amb l'altre,preucupar-se i sobre tot confiar en aquella persona que tant estimes.
Quan estàs enamorat et deixa bojo, crec que realment no existeix una definició exacta per aquesta paraula. També pots estimar als teus pares, la teva mascota …però aixó és mes ben dit afecte,és a dir,un altre manera de estimar.
Tampoc penso que és com les pel·lícules que sempre está tot bé , hi ha moments que son pitjors que altres , però si estimas de veritat a aquella persona tot es pot arreglar. Com deia el poeta, novel·lista y cantautor candiense " L'amor no té cura , però és l'única cura per a tots els mals" . Estic d'acord amb ell. Aquest sentiment ens torna totalment bojos, com que estem en altre dimensió, tothom a la seva vida ha tingut aquest sentiment , perque es imprescindible per una per a una persona, ningú pot fugir d'ell, és un sentiment força fort per això. Realment quan t'enamores d'una persona, no busques la perfecció en ella , sinó que t'enamores de les seves virtuts i dels seus defectes.
Crec que estimar tothom pot , però en canvi enamorar-se ja és una altra cosa més forta. És com que ens atrapen i és involuntari i no podem sortir d'allà, per que aprecies massa a aquesta persona,sembla que és fàcil definir aixó però es quasi impossible.

2 comentaris:

  1. Aquest amor que et torna boig és un sentiment que se'ns escola de les mans, vol dir que no mesurem bé les nostres pròpies emocions i fem coses en justificació d'aquest amor que realment no el demostren. Demostren possessió i sentiments negatius, però m'ha agradat molt l'ús de la frase per a demostrar que molts cops aquest sentiment tant intens que ens fa tornar boigs també es pot aplicar a un punt de vista positiu (però personalment penso que no hauria de ser massa exagerat). En comptes de dir tornar-se boig preferiria fer servir l'expressió "encantar-se amb" té una aplicació molt més positiva! Un text molt xulo :)

    ResponElimina
  2. Les pel·lícules no són gens realistes es cert jajajaja

    ResponElimina