dimarts, 21 d’abril del 2015

FRANCESC TAULATS ENS ESCRIU SOBRE LES DUES CARES DE L'AMOR I SOBRE LA MADURESA QUE COMPORTA VIURE'L



L’amor per a mi és un conjunt de sentiments i sensacions que sents envers una altre persona, element o cosa. Sentiments de carinyo, afecte, devoció… Es una manifestació del teu instint/inconscient que no es pot controlar, és a dir: un no pot enamorar-se d’una persona perque sí, sinó que un s’enamora perque ho sent dins seu, l’atrau. 

Un conjunt de sentiments que només pot explicar algú que ho ha viscut, per molt que n’hagi sentit parlar o vist algún cop. L’amor és més que papallones a l’estómac… L’amor és incontrolable i molts cops no és recíproc, i és aleshores quan una persona pateix de veritat. Com cent fuetades és el sentiment que té un davant l’amor no correspost. Es molt difícil conviure amb el sentiment d’atracció envers una persona i que l’altre te’l rebutgi o simplement, ni ho sàpiga. Es quan aquests sentiments tan bonics, es transformen en infinits malsons i mals de cap molt difícils de remeiar. 

Com a conclusió vull dir que l’amor és un sentiment que l’ha de sentir tothom tard o d’hora per bé o per malament, perquè són aquests sentiments els que et fan canviar la forma en què veus la vida i és quan et fas adult/a de veritat.

5 comentaris:

  1. Penso que no necessàriament l'amor romàntic (que sembla ser el que exposes) sigui un dels elements que ens fagi madurar com a persones, simplement és un sentiment més d'entre d'altres també molt confusos d'explicar. El que ens fa madurar (des d'un punt de vista més personal) és com amb el pas del temps aprenem a reaccionar davant de les nostres pròpies emocions i vivències, creant-nos tal com som!
    Penso que és un text molt interessant, carregat de sentimentalisme i també carregat de pessimisme en alguns punts!

    ResponElimina
  2. Crec que encara que si que es incontrolable enamorar-se, la atracció no ho és tot, vull dir, que potser en un primer moment si que ens porta a voler conéixer més a la persona, pero es com reacciona (i reaccionem) a diverses situacions, a més d'altres factors com ara; gustos comuns, punts de vista,etc., que ens fan voler seguir enamorats d'aquella persona.

    ResponElimina
  3. La part que més m'agradat del text a sigut:
    "Es molt difícil conviure amb el sentiment d’atracció envers una persona i que l’altre te’l rebutgi o simplement, ni ho sàpiga. Es quan aquests sentiments tan bonics, es transformen en infinits malsons i mals de cap molt difícils de remeiar."

    Enhorabona.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. MOLTBE ESTIC D'ACORD AMB TU 6Q http://www.zarzadepumareda.es/tejado.jpg

    ResponElimina