dilluns, 20 d’abril del 2015

HENAR PANADERO, L'AMOR!!


Hi ha molts tipus d'amor, l'amor d'una mare, l'amor a una mascota, l'amor a un objecte.. Tot i que el més comú quan es parla d'amor és parlar del sentiment cap a una persona amb la quals vols compartir la teva vida.L'amor és un sentiment molt fort que tothom, tard o d'hora sent. Quan estàs enamorat ho donaries tot per aquella persona, a vegades inclús anteposes la seva felicitat a la teva, tot i que per ser estimat primer t'has d'estimar tu mateix. El millor dels cassos que es poden donar quan s'està enamorat és que l'amor sigui correspost, poder compartir les teves experiències, els teus dies, amb aquella persona, tenir algú en qui confiar, a qui escoltar  i a qui estimar és d'allò més emocionant. Però en una relació, no tot és de color de rosa, també hi ha situacions, moments, en els quals les coses no són com voldríem ja sigui per petites discussions o per motius diversos, no obstant, superar aquests obstacles fa que la relació sigui més forta. Un altre cas és quan t’enamores d’algú que no sent el mateix, llavors entres en un pèssim estat d’ànim, ho veus tot negre i deixes de creure en l’amor fins que arriba una altra persona i et demostra tot el contrari.. Algunes vegades ens trobem amb situacions estranyes, en les quals potser tots dos es necessiten però per diferents circumstàncies no s’arriba a res. Durant la vida ens creuarem amb diferents persones i diferents situacions però una cosa està clara, si tens la oportunitat de fer el que desitges no ho deixis escapar per res del món, perquè si ho intentes pots perdre però si no ho intentes ja has perdut.

9 comentaris:

  1. Tienes razón pero en la parte final has puesto el modo pesimista ON, aunque sea verdad, BE POSITIVE

    ResponElimina
  2. Molt bona reflexió. Estic d'acord que a vegades posem per davant la felicitat de la persona que ens agrada sobre la nostra felicitat.

    ResponElimina
  3. Estic molt d'acord amb el que dio l'Henar, per exemple "Per ser estimat primer t'has d'estimar tu mateix", "No tot és color de rosa", "Si ho intentes pots perdre però si no intentes ja has perdut", y així moltes coses més. Molt bé!!!

    ResponElimina
  4. Coincideixo amb tu, crec que l'última frase conclou molt bé el text encara que moltes vegades desaprofitem aquestes oportunitats.

    ResponElimina
  5. M'agrada molt com contrastes les parts bones i les parts dolentes del que és sentir amor en parella,i cloent el text amb la frase que t'empenta a viure intensament allò que desitges tot i les seves adversitats i perills!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt quan dius que a vegades ens trobem en situacions estranyes en les que per alguna raó no s'arriba a res encara que les dues parts vulguin i també es cert que a la vida ens trobarem amb moltes persones i situacions, crec que degut aixó la nostra manera de veure les coses canviará. Un text molt realista!

    ResponElimina
  7. No ha estat gens malament, per a mí la part que més m'agrada és:

    " també hi ha situacions, moments, en els quals les coses no són com voldríem ja sigui per petites discussions o per motius diversos, no obstant, superar aquests obstacles fa que la relació sigui més forta."

    Molt bé.

    ResponElimina