dimarts, 21 d’abril del 2015

EL JOAN JOSEP APARICI S'INSPIRA!!!



És un sentiment o sensació que tothom ha experimentat en la seva vida  o si no l’experimentarà. Aquesta classe de sentiment no ens fa més que pensar en aquella persona i el voler estar amb ella, és la que t’ha cridat l’atenció d’una manera diferent a la que sentim amb els altres. Hi haurà cops que alhora de veure a aquesta persona que t’ha treu, farà que amb aquesta sensació d’amor, actuïs d’una forma diferent a la normal, perquè al cap i a la fi el que tots volem fer és cridar l’atenció a aquella persona perquè sàpiga que li agrades, no obstant, sempre o quasi sempre, les persones més properes a tu són les que sempre es donen compte que aquella persona t’agrada.

Hi ha diferents tipus d’amors, però tots et produeixen el mateix efecte que a tothom sols que d’una altre manera diferent a la que ens vam enamorar.Però aquest sentiment no sempre pot arribar a ser bo, com ara, que la teva parella t’ha allunyi dels teus amics i, fins i tot, de la teva família perquè només et vol tenir a tu per a ell/a, i tu mentrestant pensis que això que fa, és per el teu bé. Per això alhora d’enamorar-se s’ha de tenir en compte aquest factor: no som de ningú, som lliures d’escollir la nostra parella, i sobretot, tenir en compte com ens tracta aquesta persona.

Bàsicament, així és l’amor tal i com nosaltres el sentim en la nostra pell, pot semblar bo, meravellós, fabulós, emocionant, però, em de tenir en compte que no tots el amors són així, hi ha d’alguns que tenen una part tant cruel i fastigosa, que ni es tindria que considerar amor.

5 comentaris:

  1. L'explicació que ha fet sobre l'amor coincideix bastant amb el que jo penso. Un dels punts amb el que més estic d'acord es quan diu que el que volem fer es cridar l'atenció de la persona que ens agrada perquè s'assabenti de que estem enamorats.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord hi han molts altes sentiments que sovint es malinterpreten com amor

    ResponElimina
  3. Juanju me han dicho k toda persona k t gusta acaba siendo raptada por una furgoneta blanca (puede) k seas alguien extraño pero tu primo t adora y el iago kiere tema asin k suerte maxo men

    ResponElimina