dimarts, 21 d’abril del 2015

ERIC LÓPEZ: L'AMOR, BO O DOLENT?

L’amor, per a cada persona pot significar una cosa diferent, però per mi, l’amor es el sentiment que tens sobre una persona, quan la coneixes i amb el temps, es quan , t’adones que t’agradaria passar tot el dia amb ella, perquè quan estàs amb aquella persona, t’ho passes bé. Aquest sentiment, no el pots controlar, i a vegades, “perds el cap”, ja que no esta en la teva ment, sinó que d’aquest sentiment s’encarrega el cor.
L’amor no només el sents per una persona, amb la que voldries estar amb ella tota la vida, ser parella, també està aquest sentiment, amb la família i amics, ja que també t’agrada estar amb ells i t’ho passes bé.
Però l’amor té un problema, ja que si s’acaba aquest sentiment en una persona abans que en l’altre, aquest pateix, ja que s’ha de “separar”, de la persona que estima, i perquè aquest amor acabes necessitaria molt de temps, per això quan de sobte mor algú a qui estimes o se’n va i no el pots veure, estàs tan de temps amb aquesta sensació de tristesa, que costa molt de que se’n vagi i sempre et quedarà aquest espina clavada en el cor. Després d’això et costa més tornar-te a enamorar, per por a que et torni a passar lo mateix.


Eric Lopez Aguilera

2 comentaris:

  1. Estic d'acord amb tot el que diu l'Eric, encara que yo no diria que hi ha "Amor" entre els amics, si més no, hi ha estima.

    ResponElimina
  2. Tamara Jiménez: estic completament d'acord amb el que diu l'Eric i sobre tot en la part final perquè quan perds la persona amb la que comparties tot et quedes com buit i tens la sensació que et falta alguna cosa.

    ResponElimina