dimarts, 21 d’abril del 2015

SARA CORDÓN, Escolta el teu cor!!

L'amor és el sentiment més fort i bonic que es pot sentir. Tothom necessita amor en la seva vida. Hi ha molts amors; la teva parella, els teus familiars, amics, mascotes... 

L'amor és el millor que pots donar i rebre. A més a més quan més dones després més reps. El problema és quan una persona dona però no rep, ja que és difícil que tots els nostres actes sguin a través de l'amor. La part oposada de l'amor és l'egoisme, perquè no pensa en els demés i no és capaç de donar amor.
Una persona està preparada per donar amor als demés quan primer s'estima a si mateix.  L'amor millora les persones. Et fa treure l'ho millor de tu mateix. 

L'amor ho soluciona tot.  Així que tothom tindria que fer les coses amb amor, i els problemes serien menys tràgics.

Una persona trista, sola, sense ganes de viure es una persona amb falta d'amor. Ja que hi ha persones que tenen por a l'amor, perquè ha viscut males experiències. 

A vegades pot haver-hi confusions entre l'amor sincer o una intenció amb interés, i les persones mostren desconfiança cap a aquest sentiment. 

L'amor també és una forma de fer les coses. Per exemple els artistes  quan creen les seves obres s'inspiren a través de l'amor.  Així que l'amor és art.     

Una persona triomfa quan sent l'amor, dona amor i els seus actes son a través de l'amor. En l'amor existeix la sinceritat, l'empatia, l'alegria, la llibertat, el respecte, la confiança... Tots els bons valors d'una persona.

Hi ha persones que ens marquen en la nostra vida perquè sempre ens han donat molt amor, i quan marxen per sempre les portem en el nostre cor.







9 comentaris:

  1. Estic d'acord amb que el major triumf d'una persona es rebre i donar amor a tráves dels seus actes.

    ResponElimina
  2. Estic totalment d'acord en el mateix que afirma la Ingrid!! Però penso que és un text molt sentimental i potser una mica idealitzat de la visió de l'amor, que a la vegada el fa un text tendre , definint tot allò que fem i sentim com una cosa positiva i carregada d'amor!

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb el teu punt de vista sobre l'amor, m'ha agradat molt

    ResponElimina
  6. Completament d'acord amb la part de que el major triomf d'una persona és rebre i donar amor, coincidint així amb l'Ingrid i l'Ana. Si les coses és fan amb amor, els resultats són molt millor!!!

    ResponElimina
  7. Està bastant bé el text, la part que més és la que després de donar amor cap una persona, tard o d'hora el rebràs per part seva.

    ResponElimina
  8. M'ha agradat la relació que has fet entre l'amor i l'art.

    ResponElimina
  9. (Joan Pastor Martil)

    M'ha agradat la relació que has fet entre l'amor i l'art.

    ResponElimina