dilluns, 20 d’abril del 2015

IRENE PAREJA

Mai hi haurà una sola definició exacta d'una cosa tan imprecisa com l'amor. És com una recepta, però de un conjunt de sentiments i sensacions, on cada persona afegeix els ingredients que més li agraden o més necessita i les seves quantitats, per tant el resultat serà diferent, encara que tots seguim la mateixa pauta. Els ingredients també varien segons el tipus d'amor.
És un estat mental involuntari, que no té ni un cert començament ni un cert final. Un procés lent que apareix sense permís.
Crec que l’amor no és una cosa que duri per un període molt curt de temps. Has estimat a algú realment quan guardes un lloc per a ell en el teu cor. I si s'acaba l'amor, cada vegada que vegis a aquesta persona de nou sentiràs una part del que vas arribar a sentir llavors o almenys nostàlgia. Si has estimat tant a algú, mai s'hauria d'anar de tu.
Per tant, diria que l'amor és una cosa immarcescible no pot marcir (marchitarse) si és o va ser de veritat.

Irene Pareja Felez B1B

5 comentaris:

  1. M'agrada com fas servir la metàfora de la recepta per explicar com necessitem dels sentiments, sense mesurar-los, tan sols deixant que passin de manera positiva per nosaltres i sempre mantenint un record! :)
    Però per una altra part penso que l'amor es pot marcir quan atempten contra tu o quan et provoquen un mal major. I tant que costarà lliurar-se d'una part d'aquest sentiment, però amb la reflexió acabaràs per adonar-te de que allò que has estimat potser no val la pena seguint-ho estimant, o simplement sense ni tan sols voler-ho, es por marcir i crear-se, com tu has dit, involuntàriament! Això no vol dir que abans no hagi sigut sincer ni de veritat, i que encara no pugui existir un cert afecte en el cas de que tot acabi positivament!
    penso que és un text molt interessant i redactat amb molta cura.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Ana!! També tens raó, però si aquesta persona t'ha estimat i té un raconet per a tu en el seu cor probablement no et provoqui un mal major. Però si si estic d'acord amb tu:)

      Elimina
  2. M'ha agradat molt que relacionis l'amor amb una recepta de la vida jajaja està molt ben explicat i estic d'acord amb tu

    ResponElimina
  3. Cadascú necessita el que necessita, i es cert que sempre queda un petit resquici del que va ser, un sentiment que no acaba d'anar-se'n per aquella persona, es com una petita debilitat aquesta nostalgia que sentim.

    ResponElimina