dimarts, 21 d’abril del 2015

SARA GÓMEZ, Què és l'amor?



L'amor es un sentiment incondicional ,pot ser corespós  o no ,de tota manera , t’ anula com a persona , t’obsessiona ,     t’oblides de qualsevol cosa que no tingui que veure amb l’altre persona .L’amor es un sentiment perillòs  , efímer invasiu i obssesiu pero a la vegada es el millor sentiment que ha experimentat l’home . L’amor t’ inunda de satisfaccions  , emocions y plaers .

Es molt fácil de detectar , començes a evadirte dels teus pensaments personals i acabes  fican’t-hi en la ment del altre per aconsseguir que sigui plenament feliç .  No es pot escullir surgeix qua menys t’ho esperes , jo crec que es el conjunt       d’amistat i atracció física encara que   s’acabi l'atracció , l’amor si es  vertader no .En l'amor no fa falta coincidir en personalitat , no enten d'aspecte fisic ni tampoc de diners , ell buscaa complementar-se amb l'altre persona.
L'amor no enten de tempss ni de falsetat.No te un manual d'instruccions , es inesperat i impulsiu, en l'amor es troba tot i no es troba res .
Aquet sentiment el compararia amb el jin i el yan .Tot es conecta el que et fa feliç i el que no , te una part negre i un altre blanca .
    "El amor no tiene cura pero es la cura para todos los males"
       LEONARD COHEN

4 comentaris:

  1. Iago Águila - Estid d'acord amb que l'amor és un sentiment molt bonic i incontrolable, però crec que exageres amb que ens obsessionem molt, com per exemple: de que ens oblidem de qualsevol cosa que no tingui res a veure amb l'altre persona. Però apart d'això penso que la resta ho expliques a la perfecció.

    ResponElimina
  2. No comparteixo la part en que dius que ens obsesionem ni en que l'amor sigui facil de detectar, doncs molts cops es pensa que s'està enamorat quan realment no es així. Pel que fa a la resta estic d'acord i trobo molt bona la comparació

    ResponElimina
  3. No comparteixo la part en que dius que ens obsesionem ni en que l'amor sigui facil de detectar, doncs molts cops es pensa que s'està enamorat quan realment no es així. Pel que fa a la resta estic d'acord i trobo molt bona la comparació

    ResponElimina
  4. NI CASOO SARAA EL TUYO ES EL MEJOR TTTKKKK TTA<3 <3

    ResponElimina